Imprægnering ved rens af tag

Imprægnering af taget

Vi anbefaler at du i forbindelse med rens af tag overvejer en imprægnering af dit tag

I forbindelse med rens af dit tag, vil porerne i dit tag stå åbne. Derfor skal dit tag have en imprægnering efter rens af tag, alternativt skal du overveje maling af dit tag.

En efterbehandling efter rens af tag har stor betydning for en længere levetid på dit tag, da skidt, mos og andet skadeligt for dit tag vil have sværere ved at sætte sig fast på dit nyrensede tag.

Foretager du en rens af tag fast hver 10. år, samt en imprægnering, så bestemmer du næsten selv levetiden på dit tag.

Imprægnering holder dit tag rent i mange år efter rens af tag

Vores imprægnering efter rens af tag holder dit tag rent for snavs og smuds i mange år fremover. Det er sværere for alger, mos og andet, at sætte sig fast i taget, da imprægneringen beskytter mod dette. Sikrer du dig en imprægnering hvert 10. år, så bestemmer du næste selv levetiden på dit tag.

Måske dit hus stiger i værdi ved salg, ved en rensning og imprægnering af taget

Måske rens og imprægnering af dit tag er en genvej til at få solgt dit hus hurtigere, da taget vil fremstå flot og indbydende på din ejendom.

Skriv til os her på siden eller ring på telefon 70 27 21 94, når du ønsker et tilbud på rens af tag.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.