Kontakt os for en algebehandling af udendørs fliser

Algebehandling af fliser

Ønsker du, at dine fliser skal være flotte og rene igen, så kontakt os for en algebehandling af udendørs fliser. Gribskov Tag – og facadens anvender professionelle og miljøvenlige produkter til algerens af belægninger.

Algebehandling af dine fliser med professionelle algerens-produkter giver det bedste resultat. En Algerens eller algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne, så overfladen igen bliver pæn og ren at se på. Det er faktisk billigere end du tror, læs mere om priser og løsninger længere nede på siden.

Udendørs fliser og belægninger kan blive glatte når de er våde, det er på grund af alger/flisepest. Bestil algebehandling her til efteråret, og gå vinterens våde vejr sikkert i møde.

Pris på algebehandling

Vælger du at få behandlet dine fliser for alger, så har du flere muligheder.
Den billigste form for algebehandling er også den langsommeste.
Du kan også vælge et bestille komplet fliserens med imprægnering af opfyldning af fugesand, så er dine fliser som nye igen allerede samme dag.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter dine fliser til med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.
Dette middel tørrer ud på fliserne og efter ca. 15 min. er skummet usynlig.

Vores besøg er hurtigt overstået, men den algedræbende skum har en langtidsvirkende effekt. Du ser en effekt efter få dage, men den fulde effekt får du først efter få måneder når sol og regn har udtørret og skyllet algerne væk.

Pris på algebehandling af fliser med algedræbende skum:

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Du bør vælge årlig vedligeholdelse af dine fliser

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har dine fliser måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne og mere regn, så bliver fliser, facader, tage nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem.

Vi anbefaler at vedligeholde fliserne med en algebehandling minimum hvert 2. år for en holdbar og ren overflade.

Fordele ved algebehandling af udendørs fliser

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker i løbet af få dage og du kan se en forskel, men der skal regn, sne og vind til at “feje” fliserne rene over tid.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst – så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Alger på flisernes bør fjernes, ellers nedbrydes dine fliser med tiden.

Vores våde klima er guf for algerne – de lever af vand og de kommer overalt. Danmarks træer, pollen og forurening gør også fliser beskidte og grimme.

De grønne alger danner grobund for mos og det holder på fugten, som er husets værste fjende. Fugten nedbryder og ødelægger belægningen og kan give frostsprængninger og fliserne ældres hurtigere.

Nye fliser bør også vedligeholdes med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for en holdbar og ren belægning.

Ønsker du at dine fliser skal fremstå som nye og rene.

Så er algebehandling eller fliserens med professionelle produkter den rigtige løsning.

Var din indkørsel eller terrasse flot og ren engang? Det kan den blive igen med Algebehandling eller komplet fliserens.

Når foråret kommer, oplever mange husejere, at flisebelægningen, taget, eller facaden har ændret udseende vinteren over. Der viser sig ofte som grønne belægninger på hårde overflader i form af alger og mos.

Algerne trives godt på fugtige og skyggefulde flader og når forårsolens stråler rammer, giver de algerne optimale vækstbetingelser. Det er derfor, at foråret er den rette tid til at få bestilt algebehandling af dine fliser. Du kan bestille algebehandling hele året rundt og opleve en effekt, så længe der ikke er frostgrader.

Algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne.

 

Efter en gennemført algebehandling af dine fliser, tilbyder vi dig en imprægnering af fliserne, som betyder at resultatet holder i mange år.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Sådan virker algebehandling

Skummen med algebehandling bliver eksempelvis sprøjtet på alle dine overflader der er ramt af algepest, hvorefter behandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, alt efter behandlings tidspunkt samt vind og vejr.

Algebehandling kan bruges på alle overflader af f.eks. fibercement, beton, træ, glas, plast mm. altså næsten alt på og omkring dit hus.

Kvalitetsarbejde er ikke nødvendigvis en dyre løsning!

Algebehandling af dine fliser med professionelle algerens-produkter giver det bedste resultat. En Algerens eller algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne, så overfladen igen bliver pæn og ren at se på.

Bliv kvit med algerne med en professionel, miljø rigtig algebehandling og få det flotte udseende tilbage på dit tag, terrasse og facade.

Algebehandling gør din ejendom smuk igen.

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.