Fliserensning af havefliser

Fliserensning af havefliser

Synes du din indkørsel eller terrasse ser brugt og slidt ud? – så er en professionel fliserensning af dine havefliser eller belægningsten, udført af Gribskov Tag- og facaderens, det helt rigtige.

Du bliver overrasket over resultatet!

Når vi har først har renset dine fliser og givet dem imprægnering, er reaktionen fra vores kunderofte, at det ligner en helt ny indkørsel eller terrasse.

Nyd alle fordelene ved en professionel fliserensning

Når foråret kommer, skal terrassen igen tages i brug. Men efterårets og vinterens fugtige vejr har efterladt dine fliser med algebelægninger og måske endda flisepest, og det vil koste dig mange timers arbejde at få dem nogenlunde pæne igen.

 

Ring til os i stedet for at gå i gang med at rense dine fliser selv. Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt, og bagefter skal du bare nyde dine udendørsarealer, der fremstår som nye.

Fliserensning fjerner alger og snavs

Du har sikkert bemærket, at dine fliser med tiden får en grønlig eller grålig overflade. Det skyldes alger, mos og andet snavs, som angriber dine fliser og får overfladen til at falme og se beskidt ud.


Det laver en fliserensning om på. Fliserensning fjerner effektivt alge-belægninger og flisepest, og du sparer både tid, penge og besvær ved at få foretaget en professionel fliserensning af os.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Fordele ved fliserens

Det er langt billigere at bestille en fliserensning af havefliser sammenlignet med ny belægning

Prisen for at fjerne din nuværende belægning, køre nyt grus på og få lagt nye sten koster langt mere end at bestille fliserensning af dine havefiser eller belægningssten. Nyd at din indkørsel eller terrasse fremstår som ny – helt uden at du skal slide selv.

Giv dine fliser nyt liv.

Dine havefliser bliver mere modstandsdygtige efter fliserensning og imprægnering

Når vi har imprægneret dine belægningssten eller havefliser, kommer de til at se ud som nye. Imprægnering af fliser hindrer mos og alger i at trives, og du vil opleve en imponerende slidstyrke og modstand mod vejrlig nedbrydning og ældning af fliserne.

Du vil også opleve en kæmpe penge- og arbejdsbesparelse i forbindelse med fliserensning af dine havefliser og belægningssten, da stenene bliver modstandsdygtige overfor oliepletter, vand, frostsprængninger, fedtpletter med mere. Du vil opleve hvor let det er at holde din belægning pæn.

En fliserensning giver selv de kedeligste fliser nyt liv.

Fliserensning er den nemme og miljøvenlige løsning

Du er sikret et flot og langtidsholdbart resultat, når vi renser dine fliser. Ud over det, bruger vi kun de bedste produkter, som sikrer dig en miljøvenlig løsning, uden forurening af grundvandet og den mest skånsomme behandling af dine fliser.

Bestil fliserensning og spar tid, hårdt arbejde

Lad os nu være helt ærlige, har du set på Youtube hvor hårdt det er at rense fliser? Desuden kan du også læse konklusioner på tidligere “Gør-det-selv” test der viser at uden professionelt udstyr og efterbehandling, så holder resultatet sjælendt længere end tre måneder.

Så forstil dig, at du har kørt ned i byggemarkedet, og købt den dyreste og flotteste “Professionelle højtryktrenser” -som de nok vil sige til dig i butikken. Du er kommet hjem og sagt til konen, at nu klarer du det selv. Efter 10-20 timers arbejde er du endelig tilfreds og stolt af dit arbejde. Nu ser vi bort fra at din højtrykrenser er gået i stykker et par gange og at du har svinet samtlige vægge. vinduer og bede fuldstændig til.

Du er lykkedes med at rense dine fliser selv og kigger stolt på dit resultat, men hvad nu når der er gået tre måneder og flisepesten kommer tilbage? går du igang forfra? prøver du med miljøskadelige kemikalier? for du lagt ny belægning? -Du har jo desværre ødelagt din belægning.

Dette er den ærlige og personlige historie af “Gør-det-selv-fliserensning”

Vælg 19 års erfaring og professionelt udstyr

For det første, fordi du slipper for at lægge helt nye fliser på din terrasse eller i din indkørsel. Prisen for at fjerne din nuværende belægning, køre nyt grus på og få lagt nye fliser er langt højere end en simpel fliserensning.

For det andet, fordi dine fliser bliver mere modstandsdygtige over for fremtidige algeangreb, olie- og fedtpletter, frostsprængninger med mere. Når du får renset dine fliser professionelt, foretager du også en god investering, som du får glæde af mange år frem.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.