Den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt af alger, forurening eller grafitti. Vi kan garantere at din bygning vil få sit flotte udseende tilbage igen.

Vi er eksperter i at fjerne alger. Igennem 19 år. har vi fjernet alger og gjort udvendige overflader flotte igen for mere end 3000+ tilfredse kunder.

Hvordan renser vi facaden

Vi inspicerer ejendommen og forlægger for kunden den bedste løsningen som passer til netop denne type overflade og omgivelser.

Vi vejleder I hvordan kunden får det flotteste resultat og hvordan det bør vedligeholdes. Ved kundens af vores konkurrencedygtige tilbud, påbegyndes rensningen af facaden på den aftalte dato.

  1. Først sprøjter vi Algebehandling på overfladen, som dråber alt vækst af alger og gør at vi kan rense facaden mere skånsomt.

  2. Ved hjælp af professionelt mekanisk udstyr, forgår facaderens med varm vand og en højtrykrenser med forskellige dyser alt efter behovet.

  3. Efter fuldendt afrensning, vil vi anbefale imprægnering af facaden. Det sikre at det flotte resultat holder i mange år, på grund af at vand og smuds ikke længere kan trænge ind i overfladen.

Fordele ved facaderens

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Rens af alger

Hvis din facade har mistet sin glød og du ønsker et flot udseende igen, så kan du få renset din bygning med professionelt facaderens.

Mange husejere oplever, at facaden har ændret udseende gennem årene. Det viser sig ofte at være grønne eller mørke belægninger i form af alger.

Alger på facaden bør fjernes, ellers nedbrydes din facade med tiden.

Vores våde klima er guf for algerne – de lever af vand og de kommer overalt.
Danmarks træer, pollen og forurening gør også facader beskidte og grimme.

De grønne alger danner grobund for mos og det holder på fugten, som er husets værste fjende. Fugten nedbryder og ødelægger overfladen og kan give frostsprængninger og facaden ældres hurtigere.

Facaderensning i forbindelse med graffiti og hærværk.

Har din facade været udsat for hærværk, grafitti, så tilbyder vi dig stor erfaring med fjernelse af eksempelvis grafitti og genetablering af din flotte facade.

Vi afslutter ofte denne type af facaderensning med en imprægnering af din facade med Nano produkter, som betyder, at en gentagelse af hærværk med grafitti vil være nemmere at fjerne.

I praksis betyder denne form for imprægnering af din facade, at du slider mindre på din facadeoverflade, hvis vi skal gentage en facaderensning grundet tilbagevendende hærværk.

Facaderens kræver erfaring. Uanset, hvilken overflade din facade har, så er Gribskov Tag- og facaderens ekspert.

Rens af mursten på facaden.

Rensning af mursten og teglsten, kræver grundig undersøgelse inden opstart. Murtenfacader kan renses med varmt vand eller kemikalier.

Vi tjekker murtenens alder og slid, for at sikre at vi er så skånsomme som muligt, når vi renser facaden uden at skade overfladen. Efter rensning af murstensfacader, vil vi anbefale på det kraftigste at få overflade behandlet med Nano imprægnering, for at lukke overfladen på murstenen og dermed sikre at der ikke kan indtrænge vand, og derved forhindre alger og frostsprængninger.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Kontakt os på telefon 70 27 21 94 eller via kontaktformularen her på hjemmesiden, så vi får en dialog om, hvilken form for rensning af din facade, der passer bedst til din bygning.
- Gode råd er gratis eller bestil et helt uforpligtende tilbud.

Rens af mursten på facaden.

Rensning af mursten og teglsten, kræver grundig undersøgelse inden opstart. Murtenfacader kan renses med varmt vand eller kemikalier.

Vi tjekker murtenens alder og slid, for at sikre at vi er så skånsomme som muligt, når vi renser facaden uden at skade overfladen. Efter rensning af murstensfacader, vil vi anbefale på det kraftigste at få overflade behandlet med Nano imprægnering, for at lukke overfladen på murstenen og dermed sikre at der ikke kan indtrænge vand, og derved forhindre alger og frostsprængninger.

Rens af beton-facader

Få renset din beton-facade med hedevandrens (varmt vand) og professionel højtrykrensning. Det sikre et flot resultat til en konkurrencedygtig pris. Vi renser betonfacader, og har gjort det i mange år, så facaden vil blive ren uden at skade overfladen.

Du bør vide at selv den bedste betonfacade vil blive påvirket af det danske vejr med tiden. Derfor er det altid et imponerende resultat, når vi har været ude hos en kunde der har glemt hvordan den oprindelige facade så ud.

Husk at få renset din betonfacade skånsomt og derefter få Nano imprægneret – for det flotteste holdbare resultat.

Forbedre dine chancer for hus salg.

Hvis du ønsker et hurtigt hus-salg, så tag et kig på dit hus facade.

Det første indtryk man får af et hus er når man ser på facaden, belægningen og taget.

Hvis du får renset din facade eller alt det førnævnte vil folk få det indtryk at huset er sundt og nyere.

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Inden vi foretager mekanisk rensning af facaden, sprøjter vi miljø-godkendt algedræbende middel på hele overfladen. Det sikre at når bygningen ser ren og pæn ud efter en omgang facaderens, så er den det også helt, og længe.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst – så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har din facade måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne og mere regn, så bliver tage, facader, fliser nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem.

Vi anbefaler at vedligeholde facaden med en algebehandling minimum hvert 2. år for en holdbar og ren facade.

Bestil algebehandling af facaden

Kvalitetsarbejde er ikke nødvendigvis en dyre løsning!

Algebehandling af facade med professionelle algerens-produkter giver det bedste resultat. En Algerens eller algebehandlingen vil stoppe væksten og dræbe algerne, så overfladen igen bliver pæn og ren at se på.

Bliv kvit med algerne med en professionel, miljø rigtig algebehandling og få det flotte udseende tilbage på dit tag, terrasse og facade.

Algebehandling gør dit hus smukt igen.

Sådan virker algebehandlingen

Algebehandlingerne bliver eksempelvis sprøjtet op på taget fra jorden eller med lift/stige, hvorefter behandlingen virker i samarbejde med vind og vejr. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt ses, alt efter behandlings tidspunkt samt vind og vejr.

Algebehandling kan bruges på alle overflader af f.eks. fibercement, beton, træ, glas, plast mm. altså næsten alt på og omkring dit hus.

Forebyg nyt behov med imprægnering af facaden

Når du får foretaget en imprægnering af din facade, så forebygger du samtidig fremtidige behov for eksempelvis rensning af musten eller anden facademateriale.

En imprægnering af facade udføres med Nano produkter, som er specieltudviklet til din facadetype, mursten, puds, glas, træ, beton eller anden overfladetype.

Det vigtigste er, at de produkter vi anvender på din bygning, ikke ødelægger overfladen, sikrer, at overfladen kan ånde og ikke pludselig er skyld i en fugtskade, dårligt indeklima, øget varmeudgifter.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.