Fliserens med professionelt udstyr får dine fliser pæne igen

Fliserens

Ser dine havefliser eller belægningssten brugte og slidte ud? Så er professionel fliserens løsningen.

Du bliver overrasket over det færdige resultatet, når vi har givet din belægning en omgang fliserens og imprægnering, ser dine fliser ud som nye igen.

Fliserens med professionelt udstyr får dine fliser pæne igen

Fliser er selvfølgelig pænest når de ser nye ud, det giver også et helt andet udtryk til huset og haven som helhed med flotte fliser, i stedet for fliser ramt af algepest. Vælg os, vi får din belægning til at se ny ud igen.

Se mange eksempler på rensede fliser længere nede på siden.

Fordele ved fliserens

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Eksempler på fliserens

Nedenunder kan du se et billedegalleri af nogle af de mange opgaver vi har udført. Du kan også besøge vores Facebookside; Gribskov Tag og Facaderens og se mange flere eksempler på vores arbejde.

Eksempler på fliserens hos kunde i Nordsjælland

Få en pænere belægning med fliserens

Har dine fliser fået en grønlig eller grålig overflade?
Det er fordi mos, alger og snavs angriber dine flisers overflade, det får dem til at falme og se beskidte ud.Uden professionelt udstyr er det et hårdt og besværligt arbejde, selv at kaste sig over at få pæne fliser igen.

Slip for besværet selv og kontakt os, vi har det rigtige udstyr og den faglige viden der skal til, for at få dine fliser som nye igen.

Vi har renset og vedligeholdt fliser i mere end 19 år og har mere end 3.000+ tilfredse kunder bag os.

Priser på fliserens

Vi tilbyder Danmarks mest effektive og miljøvenlige fliserens til den bedste pris.

Længere nede på siden kan du se vores priser og ellers kan du udfylde formularen, så kontakter vi dig med et rigtig godt og uforpligtende tilbud.

Du får igen rene og pæne fliser.

Priseksempler på fliserens

Algebehandling

Til dig med tålmodighed og flisebelægning der er ramt af algevækst.

Vi sprøjter dine fliser med en algebekæmpende skum, som dræber algerne.

Derefter klarer vejret resten og algerne vil blive skyllet væk af regnen.

Hurtig Fliserens

Er til dig der ønsker rensede fliser, så de igen står flotte og næsten som nye.

Mange vælger denne løsning f.eks. når huset skal sælges.

Du skal efter vi har renset fliserne, selv sørge for at fylde fugesand i fugerne. Det anbefales også at få imprægneret fliserne.

Komplet Fliserens

Er til dig der ønsker hele pakken og flotte fliser.

Vi renser dine fliser med varmt vand og højtryk, derefter fylder vi nyt sand i fugerne og til sidst bliver dine fliser imprægneret.

Det giver et flot resultat, du slipper for hårdt arbejde og lægge nye fliser.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Hvordan udfører vi fliserens?

Når du har bestilt en fliserens hos os, kommer vi ud til dig på den aftalte dag og som oftest er vi også færdige med opgaven den selvsamme dag.

Vi starter med først at algebehandle dine fliser, så algepesten har nemmere ved at slippe og komme af.


Derefter går vi i gang med skånsomt at rense fliserne med vores maskine, der ved hjælp af varmt vand og et højtryk roterer hen over belægningen.

Vi benytter en roterende lanse og sørger også for at ordne kanter, bede og trapper.


Til sidst i afrensningen skylles belægningen over så alt snavset fjernes, hvis der er sprøjtet på vægge eller vinduer, skylles facaden selvfølgelig ned.

 

Efter afrensningen af dine fliser, desinficeres belægningen med en algedræbende væske.

Når fliserne er helt tørre, nanobehandles og imprægneres fliserne, så de bliver modstandsdygtige overfor alle typer alger, snavs, rust, mm.

Det giver din belægning en rigtig flot overflade, som holder længe.

Når fliserne er tørre, fejer vi med håndkraft nyt ukrudtshæmmende fugesand ned mellem fliserne.

 

Hvis man efterfølgende vælger årligt, at få sine fliser algebehandlet behøver man ikke længere at bekymre sig om flisepest.

Gør det selv Fliserens?

Går du med tanker om at forsøge med en fliserens selv? Så anbefaler vi, at du genovervejer din beslutning om selv at rense dine fliser.

Bolius har lavet en stor test af de forskellige typer fliserens du selv kan udføre.

Find Bolius testen her. Testen viser hvor stort, krævende og fysisk hårdt et arbejde det egentlig er, at få rene fliser selv og at selve resultatet uden professionelt udstyr og en god efterbehandling ikke holder særlig længe.


Spar tid og kræfter, og vælg i stedet at få et godt og uforpligtende tilbud på en professionel fliserens.

Hvor udfører vi fliserens?

Vi kører ud til det meste af Sjælland og udfører fliserens, men har afdeling i Gribskov og Helsingør, hvorfor de fleste af vores opgaver også ligger i Nordsjælland og Region Hovedstaden.

Lovlig og effektiv fliserens

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste miljø godkendte OG danskproducerede produkt mod algevækst.

 

Du kan forvente at Neutralon virker øjeblikkeligt og at du kan se en forskel hurtigt, men der skal regn, sne og vind til at “feje” flise belægningen ren over tid (dette er kun hvis du vælger algebehandling i stedet for fliserens)
Ved fliserens bruges Neutralon til at dræbe algevæksten på flisebelægning, derefter renses fliserne mekanisk, for en øjeblikkelig effekt.

 

Institut for agroøkologi på Århus Universitet har vurderet Neutralon algemiddel som et yderst effektivt middel imod algevækst.

 

Neutralon er et produkt som er udviklet til professionelle, det anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Årlig vedligeholdelse er en god idé

Ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling sikrer du en forebyggelse af alge-angreb og samtidig holdes fliserne pæne og rene og du er sikret en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har dine fliser måske haft en anden farve?
Det danske vejr skifter hyppigt imellem regn, sol, sne og mere regn, og så bliver fliser, tage og facader nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem.

Vi anbefaler derfor at man vedligeholder sin flisebelægning med en algebehandling minimum hvert 2. år for et flot rent og holdbart resultat.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.