Maling af husfacader

Facademaling

Hvis du søger efter yderlige information om maling af din facade, og ønsker du at slippe for at gøre det selv. Så er du kommet til dette rette sted, på denne side om facademaling kan du læse dig frem til alt hvad du har brug for at vide for at få din bygning til at fremstå som ny.

Facademaling sparer dig for mange penge i længden. Når vi som professionelle håndværkere maler din facade eller murværk, så får du tryghed for, at bygningen holder sig rigtig flot i mange år frem.

Vælger du det forkerte valg af maling eller en dårlig udførelse af arbejdet, så risikerer du, at resultatet gør mere skade end gavn.

Få et flot resultat

Prøv vores farvevælger og se hvilken farve facademaling som passer til din ejendom. Derefter kan du vælge at få en farveprøve malet på facaden, så du kan se den valgte type maling i forskellige typer lys og beslut dig om der er sådan hele din facade skal males.

Vi aftaler om du eller vi afdækker inden maling af facaden. Når døre og vinduer ect. er dækket af så afrenser vi facaden med professionelt mekanisk udstyr.

Når facaden er tør og vejrforholdene er i orden så begynder vi maling af facaden med professionelt udstyr. Vi benytter nogle store sprøjtepistoler som kan dække store arealer på kort tid. Det er vigtig for os at udføre opgaven hurtigt, for det danske vejr er jo altid tvivlsomt.

Ved fuldendt malerarbejde, rydder vi op efter os og besigtiger resultat sammen med dig. Vi forlader først en opgave ved 100% tilfredshed.

Fordele ved facademaling fra Gribskov

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Vælg farven til din facade

Du har mulig for at se hvordan en bestemt farve vil ændre dit hus udseende til det bedre eller helt forkert. Med denne farvevælger kan du uploade et billede af dit hus og “lege” med farverne, eller du kan prøve nogle af demonstrations eksemplerne til at blive klogere på hvilken farve som passer til netop din facade.

Klik på billedet eller knappen for at komme i gang med at vælge farve til din facade.

Kvalitetsarbejde er ikke nødvendigvis en dyre løsning.

Bruger du de bedste typer af facademalinger kan du ofte forbedre isoleringen på murerne markant samtidig med at du får en holdbarhed på 15 til 20 år.

En fugtig væg derimod kan være skyld i, at op til 40 procent af varmen vandre igennem vægene, hvilket koster dig dyrt i både i varmeudgifter og i CO2.

Vi har udført forskellige typer renovering af facader og ejendomme i 19 år. Det har givet os mere end 3000+ tilfredse kunder. Vi udfører opgaver for private boligejere, Andelsforeningen og erhvervsejendomme.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Du kan spare penge med håndværkerfradrag.

Det er muligt at få håndværkerfradrag fra staten på forskellige typer vedligeholdelse af din ejendom. Kontakt os og hør nærmere om det er muligt at få fradrag til din facademaling. Vi kan samtidig give et uforpligtende tilbud på maling af facade.

Dette kan du forvente fra os:

  • Du modtager hurtigt et skriftligt tilbud eller opkald fra os.
  • Vi har også mulighed for at udføre hasteopgaver
  • Vi overholder altid den aftalte pris
  • Kun den bedste maling til vores opgaver
  • Vi rydder pænt op efter os selv, og går først når kunden er tilfreds.

Vi lægger stor vægt på at det skal være nemt og gennemskueligt at få leveret facademaling af os. Vi går op i at sikre dig en god pris og et hurtigt udført arbejde med et flot og holdbart resultat. Du får et skriftligt tilbud fra os hvor det er nøjagtigt er beskrevet hvordan vi udfører din opgave fra start til slut.

Hvordan maler vi en facade.

Facaden bliver rentgjort eksempelvis med en højtryksrenser for at sikre at evt. en porøs overflade falder af.

Derefter bliver facaden grundet, for at sikre at den nye maling sidder godt fast på facaden. Så males facaden eksempelvis to gange for at sikre at malingen dækker grundigt. Til sidst ordnes kanter med pensel, så vi kommer helt ud i hjørnerne.

Det er vigtigt at du vælger den rigtige type maling til din facade. Søg rådgivning hos os og få hjælp til at vælge den type maling som passer tin din type facade og bygningens alder.

At male facade er et stort projekt hvis du ikke har det rigtige udstyr og erfaring. Det er derfor vigtigt at arbejdet udføres grundigt og omhyggeligt. Du vil få glæde af en flot facade i mange år, hvis du vælger Gribskov Tag og Facaderens til at male din facade.

Du skal være opmærksom på at en færdig renoveret facade skal kunne modstå det danske vejr og vind.

Vælg den rigtige type facademaling.

Hvis du vælger en forkert type maling, vil du kunne opleve at malingen/overfladen falder af eller at ejendommen bliver fugtig. Det er vigtig at vælge maling af professionel kvalitet som sikre at facaden og malingen er holdbar og pæn i mange år.

Der er stor forskel om du skal male beton, puds, mur eller metal. Det er vigtigt at vælge den korrekte type facademaling og fremgangs metode. Lad derfor professionelle udføre arbejdet.

Når du skal male en facade af mineralske materialer som mur, puds, beton eller porebeton, er der flere forhold, som du skal huske at tage i betragtning – murens alder, tilstand og eventuelle tidligere behandlinger. Det er også vigtigt, at du ikke får ødelagt overfladen, så bygningen ikke kan ånde korrekt.

Vælg diffusionsåben facademaling. De fleste typer facademaling er en form for diffuionsåbne, men det er vigtigt at der igennem tiden ikke er kommet for mange lag oven på hinanden, for det kan til sidst give en ikke åndbar facade.

Hvilken type maling bliver benyttet.

Det er vigtigt at malingen er diffusionsåben, som betyder at facaden kan “ånde”. Hvis malingen ikke er diffusionsåben så risikerer du at der kommer fugt i muren. Der findes mange typer maling til facader, som giver forskelligt udseende og styrker. Vi hjælper dig med at tage den rigtige beslutning for en holdbar løsning.

Der findes forskellige typer maling:

  • Cementpulvermaling
  • Plastmaling
  • Silikatmaling
  • Silikonemaling

Professionelt udført facademaling.

Vælg Gribskov Tag og Facaderens til at udføre din maling af din facade. Vi garanterer et professionelt udført facademaling som giver en holdbar og flot facade i mange år. Vi dækker hele Nordsjælland og København.

Forebyg nyt behov med imprægnering af facaden.

Når du får foretaget en imprægnering af din facade, så forebygger du samtidig fremtidige behov for eksempelvis rensning af musten eller anden facademateriale.

En imprægnering af facade udføres med Nano produkter, som er specieltudviklet til din facadetype, mursten, puds, glas, træ, beton eller anden overfladetype.

Det vigtigste er, at de produkter vi anvender på din bygning, ikke ødelægger overfladen, sikrer, at overfladen kan ånde og ikke pludselig er skyld i en fugtskade, dårligt indeklima, øget varmeudgifter.

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har din facade måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne og mere regn, så bliver tage, facader, fliser nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem.

Vi anbefaler at vedligeholde facaden med en algebehandling minimum hvert 2. år for en holdbar og ren facade.

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker i løbet af få dage og du kan se en forskel, men der skal regn, sne og vind til at “feje” facaden rent over tid.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst – så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Du kan vælge facaderens.

Hvis det skal gå hurtigere kan du vælge at få renset facaden mekanisk med special udviklet renseudstyr. Facaderens kræver erfaring. Uanset, hvilken overflade din facade har, så er Gribskov Tag- og facaderens ekspert i facaderens.

Har din facade været udsat for hærværk, grafitti, så tilbyder vi dig stor erfaring med fjernelse af eksempelvis grafitti og genetablering af din flotte facade.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.