Algebehandling af taget forebygger skader og utætheder.

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag forebygger skader og utætheder. Undgå frostskader på taget ved at fjerne levevilkårene for mos og alger.
Algebehandling er billigere end at skifte taget ud, og holder overfladerne pæne meget længere.
Mos og alger holder på fugten, og er den hyppigste årsag til skader på grund af frostsprængninger.

Algebehandling er miljøvenligt og en meget effektiv måde at få dit tag til at se ud som nyt igen. Se vores priser længere nede på siden.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter dine udendørs overflader med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.

Pris på algebehandling af taget

Vælger du at få behandlet dit tag for alger, så har du flere muligheder.
Den billigste form for algebehandling er også den langsommeste.

Du kan bestille et besøg af os, hvor vi sprøjter dit tag til med en tyk skum som indeholder miljø-godkendt algedræbende middel.
Dette middel tørrer ud på taget og efter ca. 15 min. er skummet usynlig.

Vores besøg er hurtigt overstået, men den algedræbende skum har en langtidsvirkende effekt. Du ser en effekt efter få dage, men den fulde effekt får du først efter få måneder når sol og regn har udtørret og skyllet algerne væk.

 

Priseksempel på algebehandling: Et let tilgængeligt tag på ca. 350 m2. 

Hvis du ønsker pris på større arealer, så bestil et uforpligtende tilbud.

Miljøvenlig algebehandling virker på næsten alle overflader.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud på algebehandling af tag

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Spar penge på algebehandlingen

Vi giver nabo rabat, ved flere bestillinger i nærheden af hinanden. Kørslen er vores største udgift, så hvis I er flere der bestiller på samme vej, så kan vi give en bedre pris.

Få et årligt abonnement, så bestemmer vi tidspunktet, og kan derved levere en bedre pris.

Ved store opgaver, hvor der er mange kvadratmeter, kommer vi ud og ser på opgaven inden vi sammensætter et unikt tilbud til jer som eksempelvis er boligforeninger, skoler, kommuner, lejligheder mv.

Miljøvenlig algebehandling af tag virker på næsten alle overflader:

  • Tag
  • Facade
  • Murværk
  • Flisebelægning
  • Træterrasser mv.

Algebehandling af taget

Fjern alger og mos fra taget billigt og nemt. Det er langt nemmere at få os til at give dit tag en omgang algebehandling, end hvis du selv skal gå rundt på taget og rense uden det rigtige udstyr.
Mos og alger holder på vandet, og kan give dit tag frostsprængninger – Et rent tag holder bare længere, og så ser det godt ud.

Som at få et nyt tag igen

Algebehandling er miljøvenligt og en meget effektiv måde at få dit tag til at se ud som nyt igen.

Traditionel tagrensning kræver en større omgang, men algebehandling er nemt og hurtigt at udføre. Effekten af behandling kan variere, nogle oplever at algerne forvinder efter to uger, andre ser først resultater efter flere måneder, det har meget at gøre med vejret. I få tilfælde kræver det flere algebehandlinger at få algerne til at forsvinde.

Vi udfører algebehandlingen med en højtryklanse, som skyder væsken som en stor stråle, vi står på jorden og sprøjter op på taget. Derfor tager et besøg fra os ikke særlig lang tid.

 

Spar op til 80 % på omkostningerne i fohold til et nyt tag
Når du i stedet vælger at få taget algebehandlet. Løbende vedligeholdelse betyder, at dit tag kan holde op til dobbelt så længe som producenten har garanteret.

Hvordan virker den algedræbende væske?

Når først taget er blevet sprøjtet med algemidlet, så det i gang med at dræbe algerne med det samme. Algemidlet har en virkningsperiode på ca. 6-8 måneder. Løbende vil algerne visne og blive udtørret af solen. Til sidst vil regn og vind fjerne de udtørrede alger. Til sidst vil taget fremstå som nyt.

Du bør vælge årlig vedligeholdelse

Du kan ved en årlig vedligeholdelse med algebehandling forebygge alge-angreb og holde overfladen pæn og ren, og sikre en længere holdbarhed.

I tidernes morgen har din facade, fliser eller tag måske haft en anden farve?
Vores vejr som skifter mellem regn, sol, sne og mere regn, så bliver tage, facader, fliser nedbrudte og meget beskidte. Træernes pollen og skorstenens forurening sætter også sine spor på overfladerne og misfarver dem.

Vi anbefaler at vedligeholde udendørs overflader med en algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart resultat.

Lovligt og effektivt

Vi bruger Neutralon Algemiddel som er det eneste danskproducerede produkt mod algevækst, der er miljøgodkendt.

Du kan forvente at Neutralon virker i løbet af få dage og du kan se en forskel, men der skal regn, sne og vind til at “feje” facaden rent over tid.

Institut for agroøkologi, Århus Universitet har vurderet Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevækst – så det virker!

Neutralon, som er udviklet til professionelle, anvendes til bekæmpelse af alle typer alger på alle typer af hårde overflader såsom cement, fibercement, beton og tegl, træ, glas, metal, plast, EPDM, PVC og TPO.

Ring eller skriv til os for et godt tilbud.

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.