Energioptimering med korrekt maling af dit tag

Energioptimering af tag på boliger eller industri

Gribskov Tag- og facaderens har igennem flere år arbejdet med energioptimering af industri-bygninger og private boliger.

Når du vælger en tagmaling, som har en Cooler effekt, så optager dit tag mindre varme om sommeren og du skal bruge færre kroner til nedkøling af indeklima.

Sænk temperaturen på dit tag

Energiminister udtaler

Den amerikanske energiminister og nobelprismodtager Steven Chu har udtalt, at en forbedring af bygningers solrefleksion vil være et stort skridt i kampen mod global opvarmning.

Du kan støtte dette formål, og samtidig få en besparelse af elektricitet til eventuel nedkøling/ventilation af boligen på op til 5000 kwh.

Fordele ved energioptimering

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

Energioptimér og sænk temperaturen på dit tag

Når du sænker temperaturen på dit tag, så vil varmeoptagelsen på tagoverfladen kunne reduceres fra 60 grader C til 40 grader C på en varm dag. Indetemperaturen på loftnære rum reduceres med op til 10-15 C, hvilket giver en væsentlig forbedring af indeklimaet.

Uden behandling af dit tag optages solens stråler i bygningen, med øgede udgifter til afkøling som resultat. Den præcise optagelse afhænger af farvepigmenter og tagtype.

Ovenstående er ikke alene et våben i kampen mod global opvarmning, men det sikrer også en længere levetid for taget og væsentligt bedre “energi-økonomi”. Det reducerer dine udgifter til nedkøling og ventilation af bygningen, og sikrer et bedre indeklima med lavere temperatur.

Kontakt os for en uforpligtende dialog på telefon 70 27 21 94 eller udfyld formularen her til højre. Så tager vi en snak om dine muligheder for energioptimering ved at sænke temperaturen på dit tag.

Få en dialog om muligheder for at energioptimere via behandling af dit tag

Kontakt os for en uforpligtende dialog om mulighederne for at energioptimere med Cooling paint via formularen her på siden eller på vores telefon 70 24 21 94

Ring eller skriv til os for et godt tilbud

Dansk kvalitetsarbejde og professionelt resultat.
Tlf.: 70 27 21 94

FÅ ET GODT TILBUD

Få mere af vide og bestil et uforpligtende tilbud.
Udfyld formularen eller
ring på Tlf: +45 70 27 21 94

TILFREDSE KUNDER

MERE END 3.000+ TILFREDSE KUNDER IGENNEM 19 ÅR.
Marianne & Keld
5/5

“Tak for flot veludført rensning af vores fliser, og tak for dit råd om at få hele flisearealet renset. Har for øvrigt anbefalet dig til omkringliggende.”

DE BEDSTE PRISER

Vi er stolte af det arbejde som vi udfører og det resultat som vi overdrager til kunderne. Vi har prisgaranti og fornuftige priser. Man kan godt sige at vi er bedst til prisen.

Flere af vores ydelser

Imprægnering af belægning

Når du får foretaget en imprægnering af fliser eller facade efter en grundig rens, vil du opleve, at din belægning eller facadesten er bedre beskyttet.

Rensning af taget

Bevar og beskyt dit tag i mange år. Det er billigere at forebygge skader på dit nuværende tag, end at skulle udskifte dit tag når først skaden er sket.

Facaderens

Facaderens med professionelle produkter den rigtige løsning hvis din facade er blevet grim og beskidt

Rensning af fliser

Vi udfører din fliserensning effektivt og skånsomt. Derefter kan du nyde at dine udendørsarealer fremstår som nye i mange år.

Algebehandling

Med en algebehandling af f.eks. taget eller belægning, undgås frostskader. Algebehandling holder overfladerne pæne meget længe.