Hvordan fjerner man flisepest

Vi bliver tit spurgt om hvordan man fjerner flisepest nemmest muligt, og om der findes en holdbar løsning så flisepesten ikke bare kommer tilbage igen året efter.

Lad os starte med at sige, nej der findes ikke en nem og holdbar løsning som du selv kan klare. Hvis du køber algefjerner og fliserens i byggemarkedet, så fjerner du ikke alt flisepest og dine fliser vil ikke se ud som nye.

Se her hvordan vi fjerner flisepest

Hvis du køber eller lejer den store højtryksrenser fra byggemarkedet, så er der stor sandsynlighed for at du ødelægger dine flisers overflade og derved giver permanent bedre vækstbetingelser for flisepest.

Hvad skal du så gøre for at fjerne flisepest en gang for alle?

Vi har udstyret i orden og erfaring fra tusindvis af kunder. Bestil afrensning af dine fliser med hele pakken, hvor du får algebehandling, fliserens, sand i fugerne, imprægnering af overfladen og så kommer vi én gang om året og sprøjter skum med algefjerner på dine fliser. Så har du fliser som nye, altid.

Vores fliserens skader ikke din belægning

Vores højtryksrenser bruger varmt vand og det helt rigtige tryk til dine fliser. Vi ved præcis hvad der skal til for at fjerne flisepest fra dine fliser uden at skade belægningen.

Relaterede indlæg